Meer resultaten voor nvm makelaar breda

 
nvm makelaar breda
NVM makelaar Breda Alle NVM makelaars in Breda funda.
STERK DOOR SERVICE vandaag gesloten Emmastraat 2, Breda. Zagers makelaars-taxateurs o.z. Uw NVM-makelaar voor Breda en omgeving! vandaag gesloten Academiesingel 24, Breda. Hendriks Makelaardij Breda. vandaag gesloten Markendaalseweg 329 A35, Breda. MB Makelaars, de full service NVM makelaar tegen slechts 1% courtage!
Dé Makelaar die uw regio kent ERA vbt Makelaars.
ERA vbt Makelaars Breda Emmastraat 2 4811 AG Breda 076-5204442 breda@eravbtmakelaars.nl. ERA vbt Makelaars Tilburg Enschotsestraat 126 5014 DJ Tilburg 013-2132277 tilburg@eravbtmakelaars.nl. ERA vbt Makelaars nieuwbouw Vestdijk 180 5611 CZ Eindhoven 088-5454645 nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl. Copyright 2018 ERA vbt makelaars Powered by Questo webdesign Eindhoven.
NVM Makelaar in Breda Huizenverkoop Willemars Wonen Willemars Wonen.
DE MAKELAAR MET OOG VOOR DETAIL. Willemars Wonen is een kleinschalig NVM-makelaarskantoor in Breda waarbij u en de woning centraal staan. Ik sta voor.: 1 vast aanspreekpunt die alles weet, korte communicatielijnen en 24/7 bereikbaar. Geen gladde praatjes, maar persoonlijk, betrokken en enthousiast. Duidelijk vindbaar op Funda. Een helder en concurrerend tarief courtage 100%, incl. No cure no pay oftewel geen intrekkingskosten. Duidelijk stappenplan met advies en promotie op maat. Volledige begeleiding met kennis van zaken en aangesloten bij branchevereniging NVM.
Hypodomus Makelaar Breda Hypodomus Makelaars Breda.
Nieuw in verkoop Talmastraat 84A in de wijk Heuvel in Breda super mooi en modern instapklaar woonhuis bel ons voor een bezichtiging 0768200044 Hypodomus makelaar tophuis koopwoning woneninbreda ilovebreda. Nieuw in verkoop Oude-Bogerd 12 wijk blauwekei nabij het centrum van Breda uitgebouwde jaren60 woning met 4 slaapkamers en een leefkeuken bel 0768200044 voor een bezichtiging van dit tophuis makelaar makelaardij Hypodomus woneninbreda ilovebreda ijpelaar koophuis koopwoning.
Op zoek naar een lokale NVM verkoopmakelaar? Nagelkerke van Caulil.
Deskundigheid: een NVM verkoopmakelaar is goed opgeleid en is verplicht jaarlijks zijn kennis op peil te houden. Een NVM makelaar kent de markt en geeft uitstekende adviezen. Betrouwbaarheid: een NVM verkoopmakelaar moet zich houden aan de NVM Erecode. Dit betekent dat hij alle regels van de NVM in acht moet nemen en de belangen van de klant voorop stelt.
makelaar Breda Lucassen Makelaardij.
Ons NVM-makelaarskantoor is sinds 1999 gevestigd aan de groenrijke Kraanvogel nummer 84 te Breda. Lucassen makelaardij beschikt over meer dan 25 jaar ervaring binnen de vastgoedbranche in brede zin. Wij zijn experts op het gebied van aankoop, verkoop en taxaties. Wij bieden service die u van een NVM makelaar mag verwachten; realisme en haalbaarheid staan daarbij voorop.
NVM makelaar Breda Alle NVM makelaars in Breda funda.
Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis? Funda Over funda Vacatures Adverteren. 20002018 Funda Real Estate B.V. funda is powered by NVM. 20002018 funda Powered by NVM.
GB Makelaars, uw makelaar in Breda voor exclusieve woningen!
De woningen waarvoor wij als intermediair optreden, zijn zonder uitzondering exclusief of hebben bijzondere kenmerken. Zon woning verkopen of juist aankopen, vraagt om een makelaar met méér knowhow, méér inzicht, méér inlevingsvermogen. In Breda en ruime omgeving staan we bekend als zon makelaar.
Home Van Liessum Makelaars NVM Makelaar Breda.
Nieuw in verkoop. UW NVM MAKELAAR IN BREDA. nieuw in ons aanbod. Onze klanten beoordelen ons met een. Huurliberalisatiegrens blijft bevroren in 2018. 21 december 2017. De huurliberalisatiegrens blijft ook in 2018 bevroren. De huurliberalisatiegrens bedraagt thans eur Lees verder.
Charles Suijkerbuijk Makelaars Roosendaal, Breda en omgeving Makelaar Roosendaal.
Zowel Charles Suijkerbuijk als Noortje van der Maat zijn lid van de NVM. De Stichting VastgoedCert is een organisatie welke de gecertificeerde makelaars in haar register opneemt op het gebied van hun vakbekwaamheid. Om aan de eisen van VastgoedCert te voldoen moeten de makelaars jaarlijks bijscholing volgens en studiepunten behalen om te blijven voldoen aan hun certificering. Suijkerbuijk RT, Register taxateur, makelaar in en beëdigd taxateur van onroerende zaken ingeschreven in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van de Stichting VastgoedCert te Rotterdam onder het certificaatnummer BV 02.111.2674.

Contacteer ons

nvm makelaar regels
nvm makelaar tilburg
nvm makelaar breda
goedkope nvm makelaar
kosten nvm makelaar
intrekkingskosten nvm makelaar
wat is een nvm makelaar
geen nvm makelaar
klacht nvm makelaar
nvm makelaar almere
online makelaar nvm